• -25%
Cititor coduri de bare fara fir, 1D
  • Cititor coduri de bare fara fir, 1D
  • Cititor coduri de bare fara fir, 1D
  • Cititor coduri de bare fara fir, 1D

Cititor coduri de bare fara fir, 1D

345,33 lei
259,00 lei - 25%
cu TVA 1-3 zile lucrătoare
Q-A203
culoare
  • negru
Cantitate
Comandați la telefon: 0723117955
0 review(s)

Solutiile aplicate va vor permite sa va bucurati de fiabilitatea si confortul muncii. Dispozitivul nostru garanteaza: - citirea codurilor 1D, - functionarea cu o viteza de 200 de scanari pe secunda, - rezistenta la caderi, - scanarea la diferite unghiuri.

Cititor de coduri de bare 2-In-1 cu dubla functionalitate si anume utilizabil atat in functie wireless prin adaptor USB inclus si este intotdeauna furnizat cablu USB in pachet in cazul bateriilor uzate, ceea ce asigura o citire rapida si precisa, Poate fi folosit intr-o gama larga de aplicații pentru citirea produselor cu coduri de bare prin apăsarea unui buton. Excelent pentru citirea documentelor și controlul stocului. Lățimea citirii liniilor crește pe măsură ce scanerul se îndepărtează de codurile de bare. În plus, fasciculul laser cu impuls facilitează alinierea codului de bare și atunci când scanerul detectează un cod de bare, fasciculul laser trece automat în modul citire.

Capacitate de decodare: cititorul portabil de coduri de bare poate fi folosit pentru a scana și decoda coduri de bare liniare 1D

Exemple de liniar 1D: UPC/EAN, Code11, Code39, Code93, Code128, Codabar, industrial 2 of 5, Interleave 2 of 5, MSI/PLESSEY etc.

[Notă: nu se poate decoda codul 2D (QR), nu se poate scana de pe un ecran ca ecran al telefonului mobil]

Specificații

Senzor: Laser

Interfata: USB - wireless/Bluetooth

Acceptă majoritatea codurilor de bare standard: de ex. Cod 1D Linear (UPC/EAN, Code11, Code39, Code93, Code128, Codabar, Industrial 2 din 5, Interleave 2 din 5, MSI/PLESSEY etc.)

Rata de scanare: 100 de scanări pe secundă 200 de linii pe secundă

Lungime de unda: 650 nm

Alimentare: 5 V DC

Material: plastic

Baterie internă reîncărcabilă prin cablu USB (inclus)

Ce e in cutie

1 x cititor de coduri de bare

1 x cablu USB de conectare și încărcare

1 x adaptor Bluetooth

 

Q-A203
7 Produse

Vorbeste cu noi!