• -25%
Dispozitiv reglabil pentru corectarea posturii
  • Dispozitiv reglabil pentru corectarea posturii
  • Dispozitiv reglabil pentru corectarea posturii

Dispozitiv reglabil pentru corectarea posturii

71,99 lei
54,00 lei - 25%
cu TVA 1-3 zile lucrătoare
Q-JZ2
culoare
  • alb
Cantitate
Comandați la telefon: 0723117955
0 review(s)

Dispozitivul cu senzor inteligent si vibratii pentru corectarea posturii, are rolul de a va ajuta sa constientizati in permanenta pozitia spatelui, umerilor, gatului si capului dumneavoastra si sa o corectati, astfel incat sa mentineti in permanenta o postura corecta.

Daca purtati acest corector de postura pentru cateva ore in fiecare zi, timp de 2-4 saptamani, corpul dumneavoastra va reinvata sa pastreze singur, fara efort, alinierea corecta. 

Corpul nostru este dotat cu propriile mecanisme de mentenanta si reparatii insa, cu timpul dezvoltam obiceiuri nesanatoase precum o postura gresita sau pentru o recuperare dupa o fractura a claviculei ori un accident la umar si aveti nevoie de un suport. 

Cu ajutorul senzorului incorporate veti stii mereu cand pozitia corpului este una gresita, deoarece acesta va vibra de fiecare data cand adoptati o postura gresita. 

Pentru a afla care este pozitia corecta a spatelui pe care este indicat sa o adoptati, este suficient sa va asezati cu spatele la un perete si sa incercati sa atingeti in acelasi timp calcaiele, fundul, umerii si capul, iar aceasta este pozitia pe care trebuie sa o aveti atunci cand va montati corsetul. 

Dupa utilizarea timp de minim 21 de zile, procedura de indreptare a spatelui va deveni un reflex natural al creierului, iar postura dumneavoastra gresita se va transforma in sfarsit in postura dreapta si corecta, in mod natural.

 

Importat!

Dispozitivul nu are rolul de a va pastra umerii sau spatele in pozitia corecta, ci doar de a va reaminti ca ati adoptat o pozitie incorecta.

 

Caracteristici:

 

Model: Q-JZ2

Corectare postura

Rol de a alina durerile de spate si de a reda mobilitatea

Bretele reglabile

Recomandat atat pentru adulti, cat si pentru copii

Poate fi utilizat in orice perioada a zilei

Senzor incorporat

Vibratii emise pana cand postura se corecteaza

In primele zile, utilizare perioade scurte: 15-20min

Tensiune: DC5V 

Alimentare: cablu USB

Timp de incarcare completa: 1 ora

Buton On/Off

Poate fi purtat peste imbracaminte mai lejera

Material: textil, ABS

Q-JZ2
5 Produse

Vorbeste cu noi!