Bricheta multifuntionala USB
  • Bricheta multifuntionala USB

Bricheta multifuntionala USB

85,00 lei
cu TVA
culoare
  • negru
  • albastru
  • auriu
  • argintiu
  • mov
Cantitate
0 review(s)

Brichetă electrică 4 în 1, multifuncțională, cu cuțit, deschizător de sticle, tirbușon, arc dublu, rezistent la vânt, reîncărcabil USB, brichetă metalică.

AW-823-AURIU

Specificații:

Această brichetă multifuncțională cu arc dublu cu 4 indicatoare de putere este echipată cu 3 instrumente utile: cuțit, deschizător de sticle și tirbușon. Cu 4 lumini de reamintire pentru a arăta starea și nivelul de încărcare, este mai convenabil să vă amintiți să încărcați bricheta la timp când bateria se epuizează. Aproximativ 2 ore de încărcare pentru o încărcare completă, care poate fi utilizată pentru aproximativ 2-3 pachete de tutun.

Brichetă USB: Fără combustibil, fără vărsare, fără mizerie, fără sablare, fără a vă răni mâinile. Extrem de ușor de utilizat și sigur. Acest lucru economisește o mulțime de bani pe chibrituri, brichete de unică folosință și brichete de calitate slabă. Bricheta nu are flacără, deci este rezistentă la vânt și apă. Folosiți-l în orice circumstanță, fie că este ploaie sau strălucire. O brichetă electrică reîncărcabilă, fără flacără, fără butan.

Atenţie:

Nu scufundați bricheta în apă sau alte lichide, deoarece aceasta va provoca un scurtcircuit.

Nu conectați bateria la sursa de alimentare după terminarea procesului de încărcare (în mod normal 2 ore), deoarece aceasta poate afecta durata de viață a bateriei.

Temperatura din jurul arcului este de 400 de grade. Nu atingeți-l și țineți-l departe de copii.

Când bateria este aproape descărcată, indicatorul LED va deveni roșu. Încărcați bateria imediat pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Include:

1 brichetă electronică.

1 cablu de încărcare.

1 cutie cadou.

Vorbeste cu noi!