LIVRAREA PRODUSELOR

Comenzile realizate si confirmate pana la ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie in aproximativ 24 – 48 ore.

Comenzile realizate si confirmate dupa ora 12:00 sunt expediate in ziua urmatoare si ajung la destinatie in aproximativ 24 – 48 ore.

Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de client.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Livrarea prin curier.

Pretul transportului:

Transport gratuit – pentru comenzile cu o valoare de minim 400 Lei cu T.V.A. inclus.

Pret fix pentru transport18 Lei cu T.V.A. inclus pentru comenzile cu o valoare mai mica de 400 Lei cu T.V.A. inclus.

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Pentru returnarea produsului, cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru la adresa de email  contact@tescomak.ro, prin SMS sau telefonic la numarul de telefon  0723117955 in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului in contul bancar al cumparatorului. Cheltuielile de transport cu  returnarea produsului vor fi suportate de catre cumparator.

Vorbeste cu noi!