LIVRAREA PRODUSELOR

 

Comenzile realizate si confirmate pana la ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie in aproximativ 24 – 48 ore.

Comenzile realizate si confirmate dupa ora 12:00 sunt expediate in ziua urmatoare si ajung la destinatie in aproximativ 24 – 48 ore.

Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de client.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Livrarea prin curier.

 

Pretul transportului:

 

Pret transport cu plata ramburs: 19 lei

Pret transport cu plata prin card sau prin transfer bancar: 15 lei

Pret transport cu livrare la easybox: 12 lei

Transport gratuit – pentru comenzile cu o valoare de minim 300 Lei 

*Preturile includ T.V.A. 

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Dreptul de retur în cadrul vânzărilor online este reglementat prin OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cazul contractelor încheiate cu profesioniştii („OUG 34/2014”). În cuprinsul acestei ordonanțe de urgență, dreptul de retur este denumit „drept de retragere”, întrucât, din punct de vedere legal, se consideră că consumatorul se retrage din contractul la distanță încheiat cu profesionistul. Pentru simplitatea limbajului folosit, în cele ce urmează vom folosi sintagma „drept de retur”.

Trebuie menționat că în cazul în care se constată o neconformitate a bunului, consumatorul nu va putea solicita restituirea acestuia. În prima etapă, cumpărătorul beneficiază doar de dreptul de aducere în conformitate a bunului. Dacă bunul nu este adus în conformitate de către cumpărător, vânzatorul va trimite bunul înapoi cumpărătorului. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către cumpărător.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Produsele trebuie sa fie in ambalajul original in stare intacta, asa cum au fost primite, produsele sa nu fie deteriorate si sa contina toate piesele.

Pentru returnarea produsului, cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru la adresa de email  contact@tescomak.ro, prin SMS sau telefonic la numarul de telefon  0723117955 in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Vânzătorul va inapoia contravaloarea produsului in contul bancar al cumparatorului in 14 zile lucratoare. 

Cheltuielile de transport cu  returnarea produsului vor fi suportate de catre cumparator.

Nu trimitem banii pentru produsele returnate prin mandat postal.

In cazul persoanelor juridice (asociatii, organizatii, societati comerciale etc. care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), nu se aplica perioada de returnare.

 

Adresa pentru returnarea produselor: sat Fundeni, comuna Dobroești, județul Ilfov, strada Drumul Gării nr. 20, cp. 077086

 

GARANȚIE: 

Pentru trimiterea produselor în service cumpărătorul asigură transportul produselor.

 

 

Vorbeste cu noi!