Plateste in siguranta cumparaturile tale!

Modalitati de plata disponibile

VISA & MASTERCARD

Plateste online cu cardul tau Visa sau MasterCard in deplina siguranta prin intermediul partenerului nostru BT iPay.

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele BT iPay. Datele cardului tau nu sunt accesibile si nu vor fi stocate de catre BT iPay, fiind necesare strict in vederea autorizarii tranzactiei. Siguranta informatiilor tale este garantata de faptul ca BT iPay nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Primesti confirmarea imediata a platii, iar tranzactia este operata intr-un mediu 3D-Secure, astfel incat datele tale sunt protejate.

 

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale. Pentru a evita situatiile neplacute, te rugam sa verifici care este cursul de schimb aplicabil pentru plati online, daca ai conturi in valuta.

 

Aceste standarde reprezinta rezultatul eforturilor organizatiilor internationale Visa si Mastercard de a minimaliza frauda online, protejand atat detinatorii de card cat si comerciantii care ofera posibilitatea platii online.

 

Intr-un sondaj realizat de Visa in privinta problemelor ce survin la plata online a bunurilor si a serviciilor, mai mult de 70% din posesorii de card au indicat posibilitatea furtului informatiilor “sensibile” (numarul cardului, data expirarii etc) ca cea mai mare temere a lor in momentul in care initiaza o plata pe Internet si au mentionat preferinta pentru a cumpara online pe site-uri securizate prin sistemul 3D Verified By Visa.

Vorbeste cu noi!