• -25%
Lampa dulap cu senzor de miscare 360°
 • Lampa dulap cu senzor de miscare 360°
 • Lampa dulap cu senzor de miscare 360°
 • Lampa dulap cu senzor de miscare 360°
 • Lampa dulap cu senzor de miscare 360°
 • Lampa dulap cu senzor de miscare 360°

Lampa dulap cu senzor de miscare 360°

39,00 lei
29,25 lei - 25%
cu TVA 1-3 zile lucrătoare
SW-D61
culoare
 • alb
Cantitate
Comandați la telefon: 0723117955
0 review(s)

Fiecare lumină bionică se montează „magnetic” pe o bază pe care o poți lipi de pereții verticali. Puteți îndepărta sferele pentru uz portabil, cum ar fi o lanternă rotundă, și le puteți pune înapoi mai târziu când nu sunt utilizate.

Luminos: puterea de iluminare de 200 de lumeni se află la capătul maxim al spectrului de luminozitate sugerat de profesioniștii în iluminat pentru aceata categorie. Acest lucru este pentru a asigura conformitatea cu standardele din industrie, pentru a promova durata de viață a becului și, în general, o eficiență mai bună a produsului.

Portabil și distractiv: Copiilor le va plăcea această parte. Fiecare lumină bionică se montează „magnetic” pe o bază pe care o poți lipi de pereții verticali. Puteți îndepărta sferele pentru uz portabil, cum ar fi o lanternă rotundă, și le puteți pune înapoi mai târziu când nu sunt utilizate.

Moduri diferite: ridicat, mediu, stroboscopic, senzor de mișcare (capacitățile de detectare a mișcării funcționează cel mai bine în condiții de lumină scăzută). Faceți clic pe butonul de silicon pentru a comuta între moduri. Înalt, mediu și Strobe sunt funcții manuale recomandate pe care le puteți utiliza în orice moment al zilei

Nu necesită instalare complexă sau costisitoare. Pur și simplu atașați baza pe orice suprafață folosind benzile adezive (incluse) și montați sferele pe loc. Rețineți că plăcuțele adezive nu sunt necesare dacă baza urmează să fie montată pe suprafețe metalice.

Material corpul lămpii: ABS

Tip de bază: 2G11

CRI (Ra>): 75.1

Tensiune de intrare (V): 4.5

Flux luminos al lămpii (lm): 110

Durata de viață (oră): 200000

Temperatura de lucru (): -20 - 45

Tip: SMDlight

Certificare: ce, RoHS, CE RoHS

Sursă de lumină: LED

Tipul bateriei: 3 X AAA

Culoare:

Personalizat

Timpul de lucru:

20-25 ore

Greutate unitară: 93 g

 

SW-D61
4 Produse

Vorbeste cu noi!