• -25%
Felinar decorativ vintage, lumanare LED
  • Felinar decorativ vintage, lumanare LED
  • Felinar decorativ vintage, lumanare LED
  • Felinar decorativ vintage, lumanare LED
  • Felinar decorativ vintage, lumanare LED

Felinar decorativ vintage, lumanare LED

76,70 lei
57,53 lei - 25%
cu TVA 1-3 zile lucrătoare
FLV-02
culoare
  • negru
Cantitate
Comandați la telefon: 0723117955
0 review(s)

O îmbinare grațioasă a frumuseții și a caracterului practic, adaugă o notă superbă casei tale. Felinarul vintage creează o aură de farmec al lumii vechi. Lumânarea încorporată cu LED-uri oferă aspectul realist al unei lumânări adevărate .

O îmbinare grațioasă a frumuseții și a caracterului practic, adaugă o notă superbă casei tale. Felinarul vintage creează o aură de farmec al lumii vechi. Lumânarea încorporată cu LED-uri oferă aspectul realist al unei adevărate lumânări reale.

Fabricat cu patru panouri din sticlă transparentă deja asamblate, acest felinar adăpostește lumânarea mare, cu rame din ABS acoperit cu strat metalic negru.

Simplist în stilul său, felinarul are un design versatil care poate fi încorporat într-o varietate de teme diferite de iluminat și decor.

Scoateți lumânarea stâlp pentru idei de bricolaj: adăugați luminițe, jucării mici, flori uscate și orice alte decorațiuni preferate sau puneți autocolante drăguțe pe panouri.

Completat cu un design inchis, acest felinar este rezistent la apa pentru protectie impotriva intemperiilor- IP44

Un inel de agățat mobil pentru agățat ușor sau așezat pe o suprafață plană vă permite să vă bucurați de atmosfera la lumina lumânărilor în siguranță, fără pericolul real al unei flăcări deschise.

Caracteristici:

Multifuncțional: felinarele decorative pot fi folosite ca iluminat de grădină, decorațiuni, pereți, atmosferă de nuntă, pasaje de nuntă, decorațiuni pentru masă în aer liber/interioară. Sunt puternice, rezistente la coroziune și la intemperii.

Înaltă calitate: durabile, economisitoare de energie, sigure, lumânările LED combină o lampă caldă frumoasă, îmbunătățind atmosfera.

Detalii produs:

Material suport: plastic

Lumanare inclusa: Da

Compatibilitate cu lumânări: fără flacără / LED

Utilizare în aer liber: Da

Marime 15x12 cm

FLV-02
50 Produse

Vorbeste cu noi!