Lanterna LASER cu ZOOM
  • Lanterna LASER cu ZOOM
  • Lanterna LASER cu ZOOM
  • Lanterna LASER cu ZOOM
  • Lanterna LASER cu ZOOM
  • Lanterna LASER cu ZOOM
  • Lanterna LASER cu ZOOM

Lanterna LASER cu ZOOM

189,00 lei
cu TVA
Cantitate
0 review(s)

Lanterna cu dioda LASER ALB, model de ultima generatie aparut in 2022, cu lupa si zoom, controler semi-inteligent si acumulator inclus 26650 de buna calitate.

MMC-M168-2

Lanterna cu dioda LASER ALB, model de ultima generatie aparut in 2022, cu lupa si zoom, controler semi-inteligent si acumulator inclus 26650 de buna calitate

Acest model de lanterna nu utilizeaza un led clasic, ci utilizeaza o dioda laser de culoare alba. Capacitate EXCEPTIONALA de zoom, dioda laser avand principala calitate de a mentine fasciculul grupat perfect fara pierderi laterale, in plus functia zoom permite un reglaj foarte fin al deschiderii fasciculului luminos. 

Lanterna de mici dimensiuni, pocket size, poate fi purtata fara probleme in orice buzunar de geaca sau bluza, realizata din aliaj de aluminiu anodizat de cea mai buna calitate, echipata cu dioda LASER. 

UTILIZARE GENERALA! Foarte bine construita si rezistenta la socuri, model cu lupa si zoom, este utila atat pe distante mici, in gospodarie sau in casa, cat si pe distante mari, poate lumina pana la 400-500m. Functia de zoom ne ajuta sa reglam dupa bunul plac deschiderea ariei de luminare. 

CONTROLER SEMI-INTELIGENT - Lanterna are 5 moduri de functonare, respectiv 100%, 50% si 25% putere, plus modul stroboscop si S.O.S.. Dupa ce lanterna a fost aprinsa, la fiecare actionare a butonului power veti trece prin cele 5 moduri de functionare ! Lanterna se va stinge direct la prima apasare a butonului power dupa utilizarea mai mult de 5 secunde a unei trepte de putere.

Acumulatorul se reincarca de la un alimentator de telefon mobil cu cablul usb-C inclus. Prin intermediul ledului pozitionat in botonul power lanterna va afisa starea de incarcare a acumulatorului, cand este incarcat suficient lumina butonului power va fi verde, iar cand acumulatorul necesita reincarcare butonul power va lumina rosu.

Alimentare: Acumulator 18650; 21700 sau 26650. Acumulator 26650 de calitate medie inclus. Acumulutorul inclus asigura o durata de funtionare pe modul 100% de pana la 1,5 ore. Pentru utilizare indelungata va recomand achizitionarea unui acumulator de buna calitate!

 

CARACTERISTICI:

- Carcasa de aliaj de magneziu-aluminiu MILITAR T6061 de inalta rezistenta, prelucrat cu precizie, masiva si dura, foarte greu de deformat - FOARTE REZISTENTA LA SOCURI!

- Corpul lanternei este ANODIZAT pentru rezistenta la apa si coroziune

-Striatii pe capul lanternei pentru disiparea caldurii

- Dimensiuni foarte mici - poket size - foarte comoda in mana - doar 17 cm lungime

- Dioda LASER performanta super concentrata, cu o distanta de iluminare de pana la 400-500m !!!

- are 5 moduri de luminare-100%, 50% si 25% putere, plus modul stroboscop si S.O.S !!

-controler semi-inteligent - lanterna se va stinge direct la prima apasare a butonului power dupa utilizarea mai mult de 5 secunde a unei trepte de putere

-Reincarcarea acumulatorului se face cu un cablu cu mufa usb-C si alimentatorul unui telefon mobil, preferabil a se utiliza un alimentator de minim 1A, recomandat 2A

-Dimensiuni FOARTE REDUSE : 170mm x 32mm corp x 44mm cap

Rezistenta la picaturi de ploaie! ATENTIE! Nu cufundati in apa, rezistenta doar la picaturi !!

 

Pachetul Contine:

1. 1x Lanterna LASER ALB

2. 1x Acumulator mare 26650

3. 1x Cablu usb-C pentru reincarcare

Vorbeste cu noi!