• -25%
SUPORT PENTRU BICICLETA
  • SUPORT PENTRU BICICLETA
  • SUPORT PENTRU BICICLETA
  • SUPORT PENTRU BICICLETA
  • SUPORT PENTRU BICICLETA
  • SUPORT PENTRU BICICLETA
  • SUPORT PENTRU BICICLETA

Suport telefon pentru bicicleta

52,00 lei
39,00 lei - 25%
cu TVA 1-3 zile lucrătoare
SPT-01
culoare
  • negru
Cantitate
Comandați la telefon: 0723117955
0 review(s)

Suport universal pentru bicicleta cu rotație de 360 grade, cel mai bun suport pentru telefonul mobil rezistent la șocuri

Descriere:

Suport universal pentru biciclete: Brațul foarte larg permite acestui suport de telefon pentru biciclete să se potrivească tuturor telefoanelor inteligente și carcaselor groase. Este compatibil cu iPhone SE / 12/11/11 Pro / 11 Pro Max / XS / XR / XS Max / X / 8/8 plus / 7/7 plus / SE / 6s / 6 plus / 6 / 5s / 5 / 4s / 4, Samsung Galaxy Note 20 / S20 / S20 + / S20 Ultra 5G / Note10 / Note10 + / s10 / S10 + / S10e / S9 / S9 + / S8 / S8 + / Note8 / S7 / S7 Edge / S6 / S6 Edge, Sony, LG, Google, Sony, Nokia și toate telefoanele mobile.

Clemă de telefon inovatoare asimetrică pentru motociclete: Brațele de prindere au fost special concepute pentru a se potrivi unei game largi de dispozitive și oferă accesibilitate la butoanele de pe părțile laterale ale telefonului: unul dintre brațele de prindere este mai scurt și, prin urmare, nu va bloca butoanele de volum de pe iPhone. sau butonul de pornire de pe dispozitivele Android. În plus, cu benzile curbate din silicon care nu blochează niciodată identificatorul feței, senzorul de lumină, butonul de start și senzorul de amprentă, potrivit pentru toate ecranele.

Suport pentru telefon pentru biciclete Super stabil: Este fabricat din silicon 100% absorbant de șocuri, care nu face zgomot. Clemele robuste extensibile ale suportului pentru biciclete sunt fabricate din oțel și asigură o prindere solidă și durabilă. Cele patru curele din silicon acționează ca mici centuri de siguranță pentru dispozitivul dvs. și vă vor oferi o protecție suplimentară chiar și în caz de acceident. Telefonul dvs. va fi complet sigur în brațele de prindere puternice și robuste ale suportului.

Suport telefon multifuncțional pentru biciclete: curele elastice din silicon reglabile, potrivite pentru toate ghidoanele de 18-32 mm, potrivite pentru biciclete, motociclete,scuter, cărucioare etc. Strângeți catarama de silicon pe ghidon, indiferent de teren, acesta vă va ține ghidonul ferm și va rămâne stabil fără a se agita, de asemenea, ușor de demontat. Un suport mic de telefon pentru bicicletă vă satisface diferitele nevoi de utilizare!

Montare ușoară a telefonului pentru motocicletă: Nu sunt necesare instrumente, ușor de instalat, de asemenea. Se poate atașa și detașa în 30 de secunde. Suportul telefonului pentru bicicletă vă oferă o călătorie ușoară și sigură cu bicicleta. 

SPT-01
29 Produse

Vorbeste cu noi!