• -25%
Bec led cu economie de energie E27 30W / 40W
  • Bec led cu economie de energie E27 30W / 40W
  • Bec led cu economie de energie E27 30W / 40W
  • Bec led cu economie de energie E27 30W / 40W

Bec led cu economie de energie E27 30W / 40W

38,66 lei
29,00 lei - 25%
cu TVA 1-3 zile lucrătoare
JL-2021-1
Putere
  • 30W
  • 40W
Cantitate
Comandați la telefon: 0723117955
0 review(s)

Lumina stralucitoare cu LED, de o calitate excelenta.

Becurile cu LED-uri asigura o lumina alba rece, o durata de viata excepțional de lunga si economisirea semnificativa si imediata a energiei. Cu un design elegant, acest bec reprezinta inlocuitorul perfect pentru becurile traditionale mate.

Acest bec are o temperatura de culoare de 6500 K, oferind o lumina rece, proaspata și clara.

Tehnologia cu LED economiseste pana la 80% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizeaza de la sine si economisește bani, an dupa an. In plus, contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Aceasta lumina nu are o componenta infrarosie, asadar nu radiază caldura. Mai mult, nu are nici o componenta ultravioleta. Gratie acestor doua caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor și a altor obiecte.

Cu un design cu forma deosebita, acest bec cu LED ofera iluminat modern și economie de energie.

Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, masurate in unitati denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scazuta produc o lumina calda, mai relaxanta, in vreme ce acelea cu o valoare Kelvinamai mare produc o lumina rece, mai energizanta.

IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumina asupra aspectului culorii. Lumina naturala a soarelui are un indice IRC de 100.

Indicele IRC al becurilor noastre cu LED este intotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigura un aspect real și natural al culorilor.

Nu este nevoie sa astepti: becurile cu LED ofera nivelul maxim de luminozitate imediat dupa aprindere. Camera se umple de lumina la simpla actionare a intrerupatorului. Nu exista aprindere lenta sau asteptare.

JL-2021-1
30 Produse

Vorbeste cu noi!