• -25%
Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat
  • Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat, 15780, tescomak.ro
  • Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat, 15783, tescomak.ro
  • Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat, 15779, tescomak.ro
  • Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat, 15781, tescomak.ro
  • Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat, 15782, tescomak.ro

Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat

265,33 lei
199,00 lei - 25%
cu TVA 1-3 zile lucrătoare
Q-DP672
marime
  • 10 amperi
Cantitate
Comandați la telefon: 0723117955
0 review(s)

Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat, -

All in One - Încărcător de baterie pentru automobile 10 amperi 12V și 24V complet automat inteligent, este mai mic, dar oferă mai multă putere.

Incarcator inteligent de baterie pentru automobile 10 amperi 12V / 24V complet automat - Caracteristici generale

Este soluția all-in-one pentru încărcătorul de baterie, menținerea bateriei, încărcătorul de curent, plus desulfator de baterie.

Încărcați sau reparați toate bateriile de 12 V și 24 V plumb-acid pentru automobile, marine și bateriile cu ciclu profund, inclusiv AGM, GEL, SLA și inundate în mașini, camioane, SUV-uri, motociclete, mașini de tuns iarba, bărci, marine etc. BATERIILE DE LITIU NU SUNT PERMIS

Restaurați-vă bateria - Modul avansat de REPARARE a bateriei încorporat pentru a ajuta la recuperarea bateriilor vechi/inutilizate și pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Dacă încărcătorul bateriei auto nu poate încărca bateria, vă rugăm să utilizați modul de reparare.

Tehnologia impulsurilor de înaltă și joasă frecvență are efecte bune de reparare și activare.

Bucurați-vă de încărcare de precizie - Folosind un ecran LCD iluminat din spate, încărcătorul de baterie auto arată clar și vizibil un ecran LCD care afișează starea de încărcare și starea bateriei; Un senzor termic integrat detectează temperatura ambiantă și modifică încărcarea pentru a elimina supraîncărcarea în climat cald și subîncărcarea în climat rece.

Protecție la încărcare - Cablul de încărcare conține fir de cupru rezistent la căldură și la oxidare, care nu este ușor de spart. Are circuite de protecție precum supraîncărcare / supratensiune / supracurent / curs scurt, cu funcții precum protecție la supracurent, protecție la scurtcircuit, protecție inversă conexiunii, protecție la supraîncălzire, protecție la supratensiune și protecție la subtensiune.

Memorie inteligentă - Modul încărcător baterie auto are o funcție de memorie. După încărcare, acesta revine implicit la modul de stare utilizat înainte de ultima pene de curent. Memoria strălucitoare este convenabilă de utilizat. (Modul de reparare fără funcție de memorie) Notă: Nu poate porni mașina, ci doar funcția de încărcare a bateriei. Necesită conexiune la curent

Disulfat baterie 12V/24V Adoptă cea mai nouă tehnologie de reparare a impulsurilor, restabilește sau îmbunătățește performanța bateriei pentru a evita defecțiunile supărătoare ale bateriei.

 Notă: Nu poate activa o baterie descărcată sau nu poate repara o baterie deteriorată.

Q-DP672
8 Produse
Înapoi la lista de produse din categoria Electronice auto